Sporing

Når du køber kød til dig og din familie, har du interesse i at vide, hvor det kommer fra. Du ønsker at vide, hvordan det er opdrættet og i hvilket land det er produceret. BGB Walisisk Lam er produceret efter høje standarder for dyrevelfærd.

Vi er stolte af at sige, at den kærlighed, omsorg og opmærksomhed, som vores landmænd overøser på Walisisk Lam, er blevet anerkendt af Europa-Kommissionen i form af den prestigefyldte betegnelse, Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB).

Du kan finde flere oplysninger om denne prestigefyldte pris her. En særlig vigtig fordel ved BGB-anerkendelsen er, at den fortæller dig præcis, hvor dit kød kommer fra.

Myndigheden Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales (HCC) fungerer som vogter af BGB-betegnelsen for Walisisk Lam. Vi sørger for, at vores forsyningskæde lever op til meget høje standarder.

Det betyder, at hvert enkelt dyr skal være fuldt sporbart fra marken til slagterbutik eller supermarked.

Alle slagterier, som benytter sig af Walisisk Lam-betegnelsen, skal godkendes af HCC, som udfører inspektioner årligt.

Vores røde kød skal overholde alle statslige og lovgivningsmæssige krav samt retningslinjer for bedste praksis.

Hvis enkelte forhandlere benytter BGB-etiketter på sit lam uden berettigelse, ses dette som en strafbar handling, der kan føre til retsforfølgelse af befalingsmænd fra Trading Standards.

Hvis du gerne vil vide mere om Walisisk Lam og BGB-betegnelsen, så kontakt venligst HCC på 00 44 1970 625 050 eller e-mail info@hccmpw.org.uk.