Hvad er BGB?

Et sandt kvalitetsstempel: Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB)

Det er et produkt af et enestående, smukt landskab, der i århundreder er blevet velsignet med de reneste og naturligste ingredienser, nemlig frisk luft, rent kildevand, frisk græs og duftende lyng. Denne blanding af naturens fineste ingredienser, kombineret med traditionelle landbrugsmetoder, som går generationer tilbage, er kernen bag produktionen af kød af høj kvalitet, som er tilgængelig verden over.

Som en anerkendelse heraf, har Europa-Kommissionen (EC) tildelt Walisisk Lam det eftertragtede certifikat, Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB). Denne anerkendelse tilslutter Walisisk Lam til det samme, prestigefyldte selskab som f.eks. parmaskinke og andre beskyttede fødevareprodukter fra hele verden. Se, det er værd at råbe højt omkring.

Europa-Kommissionens navnebeskyttelse sigter efter at bevare og fremme de særlige fødevarer, der er unikke for deres geografiske område. Fødevarer, der har karakter, og er produceret med kærlighed og har en ubrydelig forbindelse til den jord, de kommer fra. Fødevarer som Walisisk Lam.

Når du ser dette autenticitetsmærkat på vores produkter, så kan du være sikker på, at vores lam er født og opdrættet i Wales, hvor de har levet frit og boltret sig i sunde og naturlige omgivelser under kyndig pleje af landmænd, som har vores traditionelle landbrugspraksis ind under huden. Du kan være sikker på, at vores kød er produceret i godkendte slagterier, og at hvert enkelt dyr er sporbart. Vi går aldrig på kompromis med fødevaresikkerheden, kvalitet eller sporing, hvorfor vi også foretager inspektioner på alle trin i processen.

Vi bestræber os på at sikre kvaliteten i vores produkter – og BGB er det, der adskiller os fra resten.